Publisert på

Stat og kommune

Forbedring for alle. Enkelt og rimelig. Adobe gir offentlige organer av alle størrelser de kostnadseffektive alternativene og den kontrollen de trenger for å kunne gi de rette Adobe-verktøyene til de rette ansatte. Sluttresultatet er mer effektive arbeidsflyter og engasjerende opplevelser for brukerne.
Adobe Value Incentive Plan (VIP) er et abonnementsbasert lisensieringsprogram som sørger for volumrabatter, umiddelbar utrullering og forenklet håndtering. Uansett om du bare trenger noen få lisenser eller flere hundre, så kan du spare penger samtidig med at alle i det offentlige organet eller avdelingen får tilgang til alle de verktøyene de trenger. VIP inneholder et sentralisert håndteringsverktøy som du kan bruke til å håndtere lisenser og holde oversikt over lagringsplassen på en enkel og sikker måte.

Adobe Buying Programs for offentlig sektor.

  • Forenklet lisenshåndtering
  • Budsjettforutsigbarhet for det offentlige organet
  • Bransjeledende applikasjoner for arbeidsgruppene
  • Sikker, tilpasningsbar utrullering

Rask tilgang
Med bare noen få trinn sørger du for at de rette personene får de rette verktøyene for å skape gode opplevelser for ansatte og publikum.

Sentralisert styring
Sentralisert utrullering gir alle tilgang til nye produkter så snart de er tilgjengelig.

Automatisk lisensoverholdelse
Med Admin Console vet du alltid hvor mange lisenser som er utrullert, og hvem som bruker dem.

Tilpasset utrullering
Få de sikre, tilpasningsbare utrulleringene IT-avdelingen krever.

Valg av varighet
Overhold budsjettsyklusene i det offentlige organet ved å velge lengde på abonnementsperioden – ett år, 18 måneder eller mer.

Fullstendig fleksibilitet
Offentlige organer, avdelinger og arbeidsgrupper kan legge til og fjerne lisenser etter behov.

En plan som er skreddersydd for behovene til det store offentlige organet du tilhører.
En Adobe Enterprise Term Licensing Agreement (ETLA) er et fleksibelt innkjøpsprogram som er utviklet for å dekke behovene til store offentlige organer og organisasjoner. Få budsjettforutsigbarhet over en treårsperiode – med én årlig betaling med forfall på samme dato hvert år. Du får også Admin Console og bruk av Adobe Licensing Website, noe som sørger for enkel utrullering, lisensoverholdelse og håndtering. I tillegg kan alle i det offentlige organet få tilgang til de nyeste Adobe-verktøyene, -applikasjonene og -tjenestene. ETLA-er kan tilpasses slik at de passer til de spesifikke behovene til hver avdeling – med eller uten tjenester og lagringsplass.