Publisert på

Utdanning

Kun Adobe kan tilby et omfattende sett av integrerte produkter og tjenester som gir bedre samarbeid og økt kreativitet i utdanningen. Adobe Creative Cloud for utdanningssektoren gir elevene og studentene, lærerne/foreleserne og administrativt ansatte tilgang til den nyeste

bransjeledende programvaren for design, web, video og foto – alt tilgjengelig på den lokale datamaskinen.I tillegg får du tilgang til nettbaserte tjenester som gjør innholdsdeling og samarbeid til en lek. Creative Cloud for utdanningssektoren tilbyr to lisensieringsalternativer slik at du kan dekke utdanningsinstitusjonens behov på den måten du selv ønsker. Enhetsbasert lisensiering passer ideelt for klasseroms-, lab- og opplæringsmiljøer fordi lisensieringen gjelder per datamaskin i stedet for per bruker – flere elever/ studenter kan altså bruke den samme applikasjonen på én datamaskin. Lisensiering for navngitte brukere gjelder for enkeltpersoner på utdanningsinstitusjonens datamaskiner og omfatter tilgang til nettbaserte tjenester. Med begge alternativene kan du installere enten det komplette settet av Creative Cloud-applikasjoner eller én enkelt applikasjon på hver datamaskin. Kjøp Creative Cloud for utdanningssektoren via Adobes Value Incentive Plan-program (VIP-program).

Alltid oppdatert
Lisensene gir tilgang til oppdateringer av Creative Cloud-applikasjoner så snart de er tilgjengelig, noe som betyr at elevene og studentene og lærerne/foreleserne alltid har tilgang til de nyeste designverktøyene og -funksjonene.

Fleksible lisensieringsalternativer
Du kan kjøpe det komplette settet av designapplikasjoner eller kun én enkelt applikasjon – med eller uten tjenester.

Innebygd samarbeid
Takket være et alternativ for bruk av nettbaserte tjenester kan små og store arbeidsgrupper i utdanningsinstitusjonen samarbeide og dele innhold på en enkel måte.

Enkel utrullering og administrasjon
En nettbasert administratorkonsoll gjør det enkelt å kjøpe flere lisenser, legge til brukere og håndtere programvareoppdateringer.